A vezeték nélküli riasztó rendszerek nem csak az otthonok számára előnyösek, hanem irodák és üzletek számára is ideális választás lehet.
Íme néhány gondolat arról, hogy miért érdemes a kábeles rendszert leváltani irodákban és üzletekben.

Biztonság növelése vezeték nélküli riasztó használatával

Az irodákban és üzletekben a vagyonvédelem kiemelten fontos. Egy riasztó segít növelni a biztonságot azáltal, hogy valós idejű értesítést küld a felelős személyeknek, például a tulajdonosnak vagy a biztonsági személyzetnek, ha gyanús tevékenységet észlel az irodában vagy az üzletben. Az érzékelők és riasztók jelenléte szintén hatékony lehet a betörések megelőzésében, és elriaszthatja a potenciális betörőket.

Az Ajax rendszere lehetővé teszi az irodák és üzletek távoli megfigyelését és ellenőrzését. A rendszeren keresztül valós időben megtekinthetők a biztonsági kamerák képei, így nyomon követhetők az irodában vagy az üzletben történő események. Ez lehetővé teszi a biztonsági személyzet azonnali beavatkozást, ha szükséges.

Tartalmaz hozzáférési ellenőrzési funkciókat, amely lehetővé teszi az irodák és üzletek számára az adott területekre való korlátozott hozzáférést. Ez segít a személyzet mozgásának és tevékenységének nyomon követésében, és csökkentheti az illetéktelen hozzáférést az érzékeny területekre.
A személyzet létszáma pedig akár több száz fő is lehet, mindenkinek egyéni belépővel.

Rugalmasság és bővíthetőség

Az Ajax rendszere rugalmasan és könnyen bővíthetően tervezett, így az irodák és üzletek könnyen alkalmazkodhatnak az igényekhez és változó biztonsági követelményekhez. Az eszközök könnyen cserélhetők vagy bővíthetők, és a rendszert lehet módosítani az irodai vagy üzleti tevékenységek változásaihoz.

Vezeték nélküli riasztó előnyei

Az iroda biztonság túlmutat 1-2 szenzoron és a központon. Sokan bérleménybe nem szereltetnek megfelelő rendszert, mondván nem akarnak költeni más ingatlanába. Az Ajax vezeték nélküli riasztó rendszere ideális választás ilyen esetben is, hiszen a komplett rendszer átvihető másik ingatlanba.  Kiemelten fontos a megfelelő védelem a tűz, víz és a szénmonoxid ellen is. Az Ajax rendszeréhez ilyen vezeték nélküli érzékelők is elérhetőek, melyek gyors reakciót (az egyik leggyorsabb a piacon) biztosítanak a felhasználók számára. 

Kirakatos üzleteknek fontos szempont lehet az üvegtörés érzékelő, a GlassProtect számos fejlesztésnek köszönhetően kiemelkedő megbízhatósággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a hasonló eszközökhöz képest jelentős mértékben csökkent a tévesriasztások száma. 

Összességében elmondható, hogy az Ajax rendszere számos kiegészítővel rendelkezik, így megfelelő választás lehet iroda biztonság és üzletek védelme számára. A vezeték nélküli megoldás pedig esztétikus telepítést biztosít, valamint átruházható az új ingatlanba. 

 

Ajax Systems résztetes leírása