1–12 termék, összesen 20 db

AJAX titkosított érintés nélküli kártya – Tag

8.150Ft
Az Ajax rendszerekhez tartozó érintés nélküli Tag, mellyel gyorsan és könnyen aktiválható a szükséges beállítás.

AJAX érintés nélküli kártya 3db – Pass

6.390Ft
Az Ajax rendszerekhez tartozó érintés nélküli kártya, mellyel gyorsan és könnyen aktiválható a szükséges beállítás.

AJAX távirányító – SpaceControl

13.300Ft
Vezeték nélküli távirányító az Ajax rendszeréhez, amelyre a legfontosabb funkciók beállíthatók + pánik gomb. Akár 1300 méterről is képes a kommunikációra a központtal. Akkumulátor töltés nélkül akár 5 évig üzemképes. Minden Hub-al és jeltovábbítóval kompatibilis.

AJAX érintésvezérelt kezelőpanel – Keypad / Plus

43.900Ft53.500Ft
Vezeték nélküli érintésvezérelt kezelőpnel. Akár 4 év töltés nélkül és 1700 méteres kommunikációs hatótávolság. Minden Hub-al és jeltovábbítóval kompatibilis.

AJAX dupla gombos pánik gomb és vezérlő – DoubleButton

13.900Ft
Az AJAX Systems vezeték nélküli dupla pánik gombja a riasztórendszerhez. Egyetlen eszközön lévő gombokkal az előre beállított legfontosabb jelzések elvégezhetők. Akár 5 év akkumulátor élettartam és 1300 méter kommunikációs hatótávolság. Kompatibilis az összes AJax Hub-al és jeltovábbítóval.

AJAX pánik gomb és vezérlő – PanicButton

13.500Ft
Az AJAX Systems vezeték nélküli pánik gombja a riasztórendszerhez. Egyetlen eszközön lévő gombbal az előre beállított legfontosabb jelzések elvégezhetők. Akár 5 év akkumulátor élettartam és 1300 méter kommunikációs hatótávolság. Kompatibilis az összes AJax Hub-al és jeltovábbítóval.

AJAX jeltovábbító – REX / REX 2

53.900Ft79.900Ft
Bővíti az Ajax biztonsági rendszer eszközeinek választékát több száz eszközre. Akár további 1700 méterrel megnövelheti a kommunikációs távolságot a központi egységgel. Az alap verzió mindegyik Hub-al kompatiblis, a ReX 2 csak a Hub 2, Hub 2 4G, Hub 2 Plus, valamint a Hybrid verziókkal.

AJAX vezeték nélküli kültéri és beltéri sziréna – Street/HomeSiren

27.500Ft54.900Ft
Vezeték nélküli beltéri és kültéri riasztó sziréna akár 113dB hangerővel. Töltés nélkül akár 5 év működés és 1700 méteres kommunikációs hatótávolság. Kompatibilis az összes Hub-al és jeltovábbítóval.

AJAX illesztő modul vezetékes eszközökhöz – MultiTransmitter

70.900Ft
Multitransmitter integrációs modul harmadik féltől származó vezetékes eszközök Ajaxba integrálásához. Egyetlen eszköz, mellyel könnyedén okosítható a rendszer 18 vezetékes zónával. Minden Hub-al és jelerősítővel kompatibilis.

AJAX Hub / Plus – Vezeték nélküli központ

73.900Ft149.900Ft
Vezetéknélküli riasztóközpont (HUB) beépített LAN, WIFI és 2xGSM/GPRS kommunikátorral. Ez kommunikál a Jeweller és Wings rádiós rendszeren keresztül a telepített eszközökkel. ReX jeltovábbító eszközzel több kilóméteres kommunikációs hatótávolság építhető több száz eszközzel. Ajax Hub verziójának 2, vezeték nélküli riasztóhoz tartozó központi egységek típusai: Hub ,Hub Plus.

AJAX vezeték nélküli mozgásérzékelő kamerával – MotionCam

62.990Ft141.900Ft
Vezeték nélküli mozgásérzékelő kamerával, amely a riasztás pillanatában másodperceken belül fényképeket küld. Ezzel a leggyorsabb vizuális ellenőrzésű érzékelő. Akár 1700 méteres kommunikációs hatótávolság és 4 év töltés nélkül. Kompatibilis a Hub 2 és Hub 2 Plus központi egységekkel.

AJAX Hub 2 / 4G / Plus – Vezeték nélküli központ

99.990Ft179.900Ft
Vezeték nélküli központi egység (Hub) az AJAX rendszerben, ami mindig kapcsolatban van – kábeleken, Wi-Fi-n, LTE-n keresztül. Ez kommunikál a Jeweller és Wings rádiós rendszeren keresztül a telepített eszközökkel. ReX jeltovábbító eszközzel több kilóméteres kommunikációs hatótávolság építhető több száz eszközzel. Ajax Hub 2 verziójának 3 vezeték nélküli riasztóhoz tartozó központi egységek típusai: Hub 2, Hub 2 4G, Hub 2 Plus.

Az okosriasztó rendszerek a modern otthonok alapvető biztonsági elemei közé tartoznak. Az okosotthonokban a vezeték nélküli eszközök és alkalmazások használata egyre inkább elterjedt. Az okosriasztók is lehetővé teszik, hogy egyszerűen és hatékonyan védelmezzük otthonunkat, akár távolról is.

Az Ajax riasztója kiemelkedő megbízhatósággal rendelkezik. A legújabb technológiákat alkalmazzák, hogy biztonságosabbá tegyék az otthonokat. Az Ajax okosriasztó rendszerek kiváló minőségű érzékelőkkel és kommunikációs eszközökkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a rendszer folyamatos és megbízható működését. A rendszer működése intuitív, így könnyen telepíthető és kezelhető.

Az Ajax okosriasztó vezeték nélküli rendszer, amelyhez nem szükséges vezetékeket vésni a falakba, és a telepítés gyorsan elvégezhető szakértő segítségével. A vezeték nélküli rendszer lehetővé teszi a mozgásérzékelők, ajtó- és ablakérzékelők, tűzjelzők és más biztonsági érzékelők hatékony használatát az otthoni, irodai vagy bármilyen ingatlan biztonságának fokozása érdekében.

Az Ajax rendszere összekapcsolható más okosotthoni eszközökkel is, például okos zárakkal, okos villanykapcsolókkal és okoskamerákkal, így teljesen testre szabhatók az egyéni igényeknek megfelelően.

Az okosriasztó használata nem csak az otthonbiztonságot növeli, hanem biztonságot ad a lakóknak is (valamint a beépített kisállatvédelemmel a házikedvencek is nehezebben adnak téves riasztást), akik nyugodtabban érezhetik magukat, tudva hogy otthonuk megfelelően védve van. Az Ajax okosriasztóval a biztonság és a nyugalom megfizethető áron érhető el mindenki számára.

Az Ajax rendszere kifejezetten ajánlott bármilyen nehezen őrizhető területre. Több kilométeres vezeték nélküli hatótávolságának köszönhetően építkezéseken, hangárokban, telephelyeken vagy mezőgazdaságokban is felhasználható.
Akár járművek (autó, hajó, kamion) védelmére is alkalmazható.
Beépített szabotázsvédelemmel és egyedileg fejlesztett kommunikációs hálózattal rendelkezik a maximális biztonság érdekében.
A beépített akkumulátorok akár éveken át képesek biztosítani a folyamatos rendelkezésre állást.