Mind a(z) 2 találat megjelenítve

AJAX Hub / Plus – Vezeték nélküli központ

73.900Ft149.900Ft
Vezetéknélküli riasztóközpont (HUB) beépített LAN, WIFI és 2xGSM/GPRS kommunikátorral. Ez kommunikál a Jeweller és Wings rádiós rendszeren keresztül a telepített eszközökkel. ReX jeltovábbító eszközzel több kilóméteres kommunikációs hatótávolság építhető több száz eszközzel. Ajax Hub verziójának 2, vezeték nélküli riasztóhoz tartozó központi egységek típusai: Hub ,Hub Plus.

AJAX Hub 2 / 4G / Plus – Vezeték nélküli központ

99.990Ft179.900Ft
Vezeték nélküli központi egység (Hub) az AJAX rendszerben, ami mindig kapcsolatban van – kábeleken, Wi-Fi-n, LTE-n keresztül. Ez kommunikál a Jeweller és Wings rádiós rendszeren keresztül a telepített eszközökkel. ReX jeltovábbító eszközzel több kilóméteres kommunikációs hatótávolság építhető több száz eszközzel. Ajax Hub 2 verziójának 3 vezeték nélküli riasztóhoz tartozó központi egységek típusai: Hub 2, Hub 2 4G, Hub 2 Plus.

Az okosotthon központ olyan eszköz, amely lehetővé teszi az otthoni intelligens rendszerek egységes kezelését és irányítását. Az ilyen eszközök széles választéka áll rendelkezésre, és a webáruházunkban is több ilyen termék található. Az okosotthon központok különböző funkciókkal rendelkezhetnek. Ez függ, hogy milyen rendszerekkel képesek kommunikálni, és milyen szintű vezérlést biztosítanak a felhasználóknak.

Egy okosotthon központ általában WiFi, Bluetooth, Zigbee, Z-Wave vagy saját hálózati kapcsolaton keresztül kommunikálnak a különböző okosotthoni eszközökkel. Ilyen okos eszköz lehet például a wifi termosztát, okosdugó, okosizzó, okoskamera vagy okos zár és még sok más. Az ilyen eszközök általában kompatibilisek a népszerű okosasszisztensekkel, mint például az Amazon Alexa vagy a Google Assistant, ami még kényelmesebbé teszi az otthoni vezérlést.

Az okosotthon központok a ház különböző pontjain elhelyezhetők, és lehetővé teszik a rendszerek egységes kezelését és az egész otthon vezérlését egy helyről. Ezenkívül a központok általában nagyobb biztonságot is biztosítanak. Lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy távolról is ellenőrizhessék és irányíthassák az otthoni rendszereket, így például megnyugodhatnak, hogy bezárták-e az ajtót vagy ki vannak-e kapcsolva az elektromos készülékek.

Webáruházunkban különböző márkájú okosotthon központokat kínálunk. Ezek különböző árkategóriában érhetők el, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terméket az otthoni okosotthon rendszer irányításához.

Az okosotthon központok alkalmazása egyszerű, és általában intuitív felhasználói felülettel rendelkeznek, így bárki könnyen megtanulhatja használni. Az ilyen eszközök használata lehetővé teszi az otthoni élet kényelmesebbé és biztonságosabbá tételét, és elősegíti az energiatakarékosságot is, hiszen lehetővé teszik a fogyasztás monitorozását és könnyű szabályozását.