Ajax System

Ajax okosriasztó

Védelem egyetlen kattintással

Az Ajax okosriasztó megfelelő vezeték nélküli védelmet nyújt otthonában, irodájában vagy ipari ingatlanban egyaránt, ha okoriasztó vásárlásán gondolkodik.
Nagy hatótávolságának és hosszú akkumulátor kapacitásának köszönhetően a legkülönfélébb helyeken is beépíthető, pl: építkezés, hangár, telephely.

/ Vezetékes verzióban is elérhető minden eszköz /

Milyen típusú helyet szeretne védeni?

Az Ajax Systems évek óta fejleszti biztonsági rendszerét a legújabb technológiáknak megfelelően. 
Mára a piac egyik első számú okosriasztó szakértőjévé vált. A rendszer nem csak a betőrések ellen véd, hanem több biztonsági eseményt is képes ellenőrizni: tűz, víz és szénmonoxid jelző bővítési lehetőséggel komplex biztonságot nyújt. 

Az egyedileg kifejlesztett vezeték nélküli Jeweller technológia segítségével több lépcsős titkosításon keresztül küldik az szenzorok az információt az okosriasztó központ számára, amely értesítést küld az eszközünkre. 
Mindezt néhány másodperc alatt, akár 2000 méterről (jelerősítőkkel akár 35 km2) több száz eszközzel és több száz felhasználóval 7 éven át. 

Ajax okosriasztó eszközök

Az Ajax riasztórendszer az egyik legstílusosabb és legkorszerűbb okosriasztó rendszer a piacon, amely magas szintű biztonságot nyújt bármilyen ingatlan számára.
Rendkívül felhasználóbarát kezelésének köszönhetően bárki könnyen használhatja, még akkor is, ha nem jártas az okosotthon technológiában.
Az vezeték nélküli eszközök (elérhető vezetékes kivitelben is) rendkívül megbízható kommunikációt biztosítanak, így azonnali riasztást küldenek, ha bármilyen gyanús tevékenységet észlelnek az előzetes beállításoknak megfelelően.
Az okos alkalmazás használatával bárhonnan könnyedén figyelemmel kísérheti az eseményeket, és távolról is irányíthatja a rendszert.
Egyaránt alkalmas az egyszerű otthoni felhasználásra és a bonyolultabb vállalati igényekre is, így teljes körű védelmet nyújt bárki számára.

Mozgásérzékelő

Mozgásérzékelő kamerával

Nyitásérzékelő

Nyitásérzékelő dölés- és rezgésérzékelővel

Ajax okosriasztó eszközök

Üvegtörésérzékelő

Függönyinfra

Szén-monoxid érzékelő 

Füstérzékelő

Vízbetörés érzékelő

A biztonsági rendszer eszközei

Mozgásérzékelő

Mozgásérzékelő kamerával

Nyitásérzékelő

Nyitásérzékelő dölés- és rezgésérzékelővel

Üvegtörésérzékelő

Függönyinfra

Szén-monoxid érzékelő 

Füstérzékelő

Vízbetörés érzékelő

Telepítési lehetőségek

Az Ajax rendszere nem csak egy hagyomány lakásriasztó. 
Néhány opció, hogy hol használható akár átmenetileg, akár véglegesen. 

További részletes információk megtalálhatóak az Ajax riasztó gyártói oldalán.

A rendszer állhat mindössze néhány eszközből pár méteren belül (lakás, iroda), de igény esetén több száz szenzor is használható egyetlen központtal akár több kilométeres távolságból (ipari létesítmények, mezőgazdaság).

Fejlett szabotázsvédelemmel rendelkezik, a biztonságot tovább fokozza az egyedileg fejlesztett kommunikációs (Jeweller) technológia. 

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Facebook
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
e35cc37172574999a0937e29f696e031
Shop
0 items Cart
preloader