Mind a(z) 5 találat megjelenítve

KingArt fali WiFi-s okos redőnykapcsoló, eWeLink app kompatibilis (fehér)

10.885Ft Bruttó ár (nettó 8.571Ft)
A KingArt eWeLink app-kompatibilis, Wi-Fi-s, érintős okoskapcsolója kifejezetten motoros redőnyök, motoros függönyök és motoros árnyékolók okosvezérlésére szolgál. Három gombja a NYIT / STOP / ZÁR funkciót működteti, és a beszerelést követő kalibráció után százalékos pontosságú állapotvisszajelzést ad, valamint százalékos pontosságú nyitást / zárást tesz létre az app felületéről. Ez a fehér üveg előlapos verzió.
Tovább

KingArt Dimmer WiFi-s, fényerőszabályzós, érintős okos villanykapcsoló (fekete)

10.885Ft Bruttó ár (nettó 8.571Ft)
A KingArt Dimmer egy WiFi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető okos lámpakapcsoló fényerőszabályzási (dimmer) funkcióval. Kompatibilis a Sonoff és SmartWise villanykapcsolókat vezérlő eWeLink app-pal. Ez a fekete üveg érintős előlapos verzió.
Tovább

KingArt garázskapu WiFi-s okosvezérlés, állapotszenzorral, autó szivargyújtóról működő RF távirányítóval

19.795Ft Bruttó ár (nettó 15.587Ft)
A KingArt garázskapu vezérlő szettje motorral vezérelt, rádiós távirányítós vagy fali kapcsolós garázskapukat okosít fel utólag, és tesz az interneten
Kosárba teszem

KingArt nagyteljesítményű (20A), Sonoff-kompatibilis, WiFi-s, távvezérelhető, érintős villanykapcsoló / bojlerkapcsoló (fehér)

9.895Ft Bruttó ár (nettó 7.791Ft)
A KingArt nagy teljesítményű kapcsolója akár 20A, / 4400W kapcsolására is képes WiFi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető okos fali kapcsoló, elegáns fehér kifutó üveg érintőkapcsolóval. Villanybojlerek, elektromos fűtések és más nagy teljesítményű fogyasztó kapcsolására ajánljuk.
Tovább

KingArt fali WiFi-s okos redőnykapcsoló, eWeLink app kompatibilis (fekete)

10.885Ft Bruttó ár (nettó 8.571Ft)
A KingArt eWeLink app-kompatibilis, Wi-Fi-s, érintős okoskapcsolója kifejezetten motoros redőnyök, motoros függönyök és motoros árnyékolók okosvezérlésére szolgál. Három gombja a NYIT / STOP / ZÁR funkciót működteti, és a beszerelést követő kalibráció után százalékos pontosságú állapotvisszajelzést ad, valamint százalékos pontosságú nyitást / zárást tesz létre az app felületéről. Ez a fekete üveg előlapos verzió.
Tovább