Ötletek okosotthon kiépítéshez

Okosotthon rendszerek – 5 tipp a nyugodtabb nyárhoz

Többé ne aggódj otthonod biztonsága vagy éppen az elviselhetetlen meleg miatt. Alábbi 5 tippünkkel garantáltan pihentetőbb nyárban lehet részed. 

 

1. Okosotthon rendszerek a gondtalan locsolásért. 

Idén is derült égből villámcsapásként érkezett hazánkba a nyári hőség. Mindannyian tudjuk, hogy milyen nehéz munka zölden, egészségesen tartani otthoni kertünk. Egy fárasztó munkával töltött nap után senkinek sem az első dolga kézbe venni a slagot. 

Automata kerti öntözés

Ha Te sem tartod a kert öntözését szórakozásnak, ajánljuk figyelmedbe BQ05 WiFi-s eWeLink app-os öntözőszelep mágnesszelepünket. Garantáltan az idei nyár egyik legjobb befektetése lesz amit a mindig zöld és friss kertért tehetsz. A öntözés a BQ05 mágnesszelepnek köszönhetően távolról (bárhonnan) irányítható, okostelefonos alkalmazáson keresztül, így nyaralásra is nyugodt szívvel utazhatsz, a rokonok, szomszédok zaklatása nélkül. Időzítés is beállítható, ami végérvényesen leveszi az öntözés terhét a válladról az itthon töltött napokon is.

Hogy milyen hátránya van? Nincs 😊 Egyszerű, hatékony, vízspórolásra is használható, tartós termék, segítségével okos otthonod időt és akár pénzt is spórol Neked. 

 

 

2. Grillezés, romantikus vacsora vagy biztonságérzet? Az okosvilágítás mindben segítségedre lesz

A nyári éjszakákkal megszaporodnak a kertben töltött esték, baráti grillezések. Legyen szó egy romantikus vacsoráról vagy egy barátokkal átmulatott éjszakáról, RGB LED intelligens okosizzóinkkal szinte korlátlan számú árnyalatba színezheted teraszod, kerted, ami segít feldobni a hangulatot és még különlegesebbé varázsolni az estét.

LED RGB izzó kerti okosotthon rendszer

Első randi a kertben? – itt a siker titka – állítható fényű izzóink megadják az alaphangulatot. Meleg árnyalatokkal, különösebb erőfeszítés nélkül varázsolhatsz kertedben mesebeli hangulatot Sonoff és Shelly izzóink színének kiválasztásával. Amikor itt az idő, NE rontsd el a pillanatot 😉 használd okostelefonod, hogy ne kelljen elhagynod kedvesed ölelését pusztán egy kapcsoló lekattintásáért. 😊

Az okosotthon rendszerek nem csak annak kényelmét, hanem biztonságát is növelik. Az okos világítás jelentős szerepet játszhat lakásod biztonságosabbá tételében. Beállíthatod, hogy a beltéri vagy kültéri lámpák automatikusan fel-, lekapcsolódjanak, amikor csak szeretnéd. Így nemcsak házad vagy kerted varázsolhatod gyönyörűvé, hanem otthonod is olyanná teheted, mintha az nem lenne üres, miközben a világ másik felén koktélozol. 

Hogyan érezheted magad még nagyobb biztonságban okostermékeinkkel? Olvass tovább:

 

 

3. Okosotthon rendszerek otthonod megfigyelésére

Alvás közben arra riadni, hogy megszólalt az otthoni riasztó, felébred az egész ház. Ennél rosszabb érzés már csak az lehet, ha mindez nyaralás közben történik velünk és csak telefonon vagy sms-ben értesülünk. Távol az otthontól, magatehetetlenül ér minket a felismerés, valaki betört hozzánk. Úton van már a biztonsági cég, vagy várják a jóváhagyásunk? 

Biztonsági okosotthon rendszer

A fenti stressztől kímélhetnek meg okosszenzoraink, kameráink. eWeLink app kompatibilis kameráinkkal a telefonodról figyelheted kerted, lakásod, full HD felbontásban, akár éjszaka is, köszönhetően az infravörös érzékelőnek. Mozgásérzékelőinkkel figyelheted a bejáratot, ablaknyitás érzékelőinkkel pedig szemmel tarthatod nyílászáróidat. 

Még nagyobb biztonságra vágysz? Nézz körül gáz-, vízszivárgás és füst érzékelőink között is.

 

4. Érj haza mindig hideg lakásba 

Az elmúlt nyarakon tapasztalt meleg annak ellenére is elviselhetetlen, hogy egyre többen élvezhetjük a légkondicionálás nyújtotta hűs otthonunkat. Sajnos hiába várjuk már a zsúfolt, 50°C-os metrón a hűs lakásunk nyújtotta kényelmet, ha a klímát csak hazaértünkkor tudjuk bekapcsolni.

Okos termosztát

Képzeld el az érzést, hogy a lépcsőházból, kertből már a hideg, 24 fokos lakásba lépsz be. Mindez megvalósítható a nálunk kapható okos relék és hőmérséklet/páratartalom érzékelők összekapcsolásával. Az eWelink appal távolról beállíthatjuk a kívánt páratartalmat, hőmérsékletet amelynél az érzékelő jelet küld a relének, ami így már kapcsolhatja is a klímát, ventilátort. 

Nem csak hamarabb élvezheted a dermesztően hideg lakás nyújtotta örömöt, de okos otthonoddal még spórolhatsz is a villanyszámlán. Következő termékünkkel mutatjuk hogyan:

 

5. Automata redőny, hogy mindig elég sötét (vagy éppen világos) legyen

Ahogy említettük klímád okosításával elérhető a hideg lakás hazaérkezésed előtt, ám redőnyöd távoli kezelésével további időt és pénzt spórolhatsz a kívánt hőmAutomata redőnyérséklet eléréséhez.

Elfelejtetted reggel lehúzni a redőnyt, rolót? SmartWise roló mozgató motorunkkal munkából is intézheted az árnyékolást. Már hajnalban besütne a nap, de mégis jól szellőző szobában szeretnél aludni? Nem szeretsz sötét lakásba hazaérkezni? Ne késlekedj és nézd meg termékünket. 

A nyilvánvaló kényelem mellett az intelligens árnyékolórendszer az otthonod védelmében is segíthet. Hirtelen közeleg a nyári vihar de nyitva az ablak, és nem vagy otthon? Csukd be az automata rolót okostelefonoddal, hogy minimalizáld otthonod károsodását.

 

Nyaralni készülsz, és szeretnéd szimulálni az otthoni jelenlétet? Naponta néhányszor változtasd meg árnyékolóid helyzetét okostelefonod segítségével, vagy állítsd be az automatikus ütemezést.

Összefoglalva

Az okosotthon rendszerek szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak otthonod automatizálásra, ahhoz, hogy kényelmesebben és nyugodtabban teljen a nyarad. Nyaralásod teljesen gondtalanul töltheted, hiszen okos otthonod (egy kis előretervezéssel) magáról gondoskodik. 🙂

Kattints és fedezd fel további termékeinket. Kérdésed van? Írj nekünk Facebookon!